Vintern är här på riktigt och stannar nog ett bra tag!

Depressionen som stiger direkt när det blir kallt och snö ute. Då du knappt kan vara ute i 5 minuter utan att börja frys,då inga kläder är riktigt jävla as snygga. Det är hemskt,men vintern är även väldigt vacker. Minns så väl den där kyssen när du precis hade varit ute och rökt och hela du luktade rök och du var kall men dina läppar var svagt varma. Det är nog den bästa kyssen jag någonsin har fått. 

Idag har det varit en konstig dag, var lite för taskig mot min lärare för att jag inte fattade provet...Men som sagt konstig dag! Mitt rum ser ut som ett helvete igen, får fixa det i helgen... Men nu står min godis påse bredvid mig, är inte så sugen på den... Funderar på att gå upp ur sängen och värma min mat som jag inte åt innan, men kan inte avgöra om jag är hungrig eller om jag mår illa.
peace.sahra♥

no time for us

Jag gillar inte önskelistor, lyckas aldrig skriva något. Förra året stod det två saker på min önskelista som var till min syster. Men nu sitter jag och försöker fixa den så jag kan få något jag vill ha!
Musiken öser ut från mina högtalare, jag sjunger med fast jag inte "kan sjunga" men det är ingen som hör det. Kina maten kan jag knappt röra just nu åt för snabbt så illa måendet stiger för varje sekund som går!
Är trött, så jävla trött på allt. Glädjen är kvar men det är den nog endast för att jag ska dölja för mig själv att jag egentligen är så himla trött på allt. Vill åka någonstans helt själv och tänka lite... mhm det är nog det jag behöver.
Insåg nyss att det ser ut som jag aldrig är sur längre det är jag, tyvärr. Livet är egentligen för kort för att vara sur hela tiden, men va fan hur tar man bort ilskan som kommer så jävla lätt så du knappt själv hinner fatta att du är förbannad?
peace.sahra♥

:D:D

Känner verkligen att livet är perfekt hatar ingen just nu, mitt rum är inte stökigt, är lycklig som fan....
Livet är helt jävla underbart. Och ja det är snö ute och det skulle vara fucking härligt om det fanns några snygga vinterjackor som inte alla har och några jävla snygga vinterskor!! 
Ligger och pluggar matte, är faktiskt inte alls trött. Ska ta och läsa igenom alla min 100 bloggar jag läser sen ska jag försöka sova!
peace.sahra♥

PUSS PÅ DIG MED!

När man inser hur jävla mycket man är värd är det helt underbart, när man inser att man ska sluta sitta och klanka ner på sig självför att stärka sin egna självkänsla är livet underbart. Och bara för att man har inset detta betyder inte det att man är ego för att man säger tack för att någon skriver något snällt till en! VÄRLDEN ÄR INTE TILL FÖR ATT FOLK SKA VARA SNÄLLA MOT VARANDRA, för i så fall hade vi varit det!
peace.sahra♥

HÄR HAR NI MINA SMÅ BEBISAR!

Insåg nyss att jag har stått och provat kläder i en timma...?
En för jävla kass timme!
Min säng,min garderob och jag ser ut som ett helvete... oh snap, did i just say so about my self? yes u did... hahaha. omg... nog med min kassa engelska och min dryghet. Skulle kunna tänka mig att den som inte känner mig bör tycka jag är dum i huvudet fast det ligger lite sanning i den tanken... men nog snackat om mig... VILL DÖD DIG DITT... hihi skojjar. Känner nästan inget hat för någon, förutom mitt liv.

Är ensam hemma med pappa i helgen hur ska detta gå...? hmm...
ROCK N ROLL
peace.sahra

hade en bra start på morgonen...

Blir så jävla trött på detta nu!
Att alla ska hålla på och säga att en människa är bra men ändå sitter ni och berättar alla dåliga grejer människan har gjort! FÖR HELVETE LÄMNA MÄNNISKAN DÅ!
Har la fan varit med om det själv och vet att det är svårt men det finns olika steg och man måste fan ta och lära sig!
peace.sahra♥
RSS 2.0