allt,allt,allt kommer till den...

Sömnen kommer som en vän tur, retur mot tystnaden
Sömnen kommer som en vän den dömer ingen
Glömmer ingen, öppnar bara famnen...


Däckar brutalt om en minut fast jag skippade träningen idag. Spenderade min dag istället med matteboken,tårarna,Mli,Ellen,Troyboy&Nico mums på livet!
peace.sahra♥

slutsats

Kent=vintertid...
Direkt när det börjar bli "riktigt" kallt ute som det var idag lyssnar jag på kent 24/7. Väldigt konstigt faktiskt. Kent är min vinter musik and i love it.
Just nu sitter jag och gråter för mamma färgade mitt hår väldigt mörkt och jag måste ha löshår för jag har så jävla ojämnt hår och jag orkar aldrig gå och klippa mig, pricken över i:et är att på måndag har jag skolfotografering. Men ska smsa min syster och fråga om hon kan låna mig pengar till ett löshår.
Ska åka till Troy och träffa han och mli nu.
peace.sahra♥

din skugga

Paniken som växer fram när man inser att sitt liv suger, fast det egentligen inte gör det. Måste verkligen shoppa...
Sitter i skolan och gör absolut inte det man ska göra men är för flippig idag så håller mig till oc så jag kan bli lugn.
Idag ska jag plugga och träna. Känner mig duktigt. Fast vill ju egentligen bara shoppa. Men ska göra det på lördag i gbg...
peace.sahra♥

solstice

Troyboy fick bli vårt "offer" efter träningen. Vi lagade mat,umgicks och "tjafsade" med varandra jag&Mli mot Troy...Fint!
Träna är något jag har saknat. Gillar verkligen den där känslan av att bli helt varm i hela kroppen och sedan komma hem och däcka så jävla skönt. Och jag blev lite för varm idag men det var skönt blir mer träning imon. Men nu däckar jag snart men först ett avsnitt av Oc om jag hinner dvs.

Min nya "bebis"...ehe. (Ringen=Rosetten)
peace.sahra♥

Svar på tal

Svar: Ja,tyvärr. Jag hade väldigt långt hår innan. Men färgade det blondt (stavning?) och skötte inte det så bra, så det gick av...*sadface*

gbgbg

Hola!
Hänger lite på Claras med Ellen&Mli. Matilda gick precis och jag kom hit precis... hmm... gillar inte hon mig längre? hahah szzk.
Ska träna med Mli sen.Det är så jävla gött att träna och sedan åka hem för man somnar så jävla skönt då! hoppas jag inte vaknar upp mitt i natten igen...haha.
peace.sahra♥

nothin´on you

Godmorgon!
Ska hitta något att ha på mig och sen ska jag bege mig och möta Amanda och gå till skolan, underbart med sällskap till skolan.Har vaknat upp mitt i natten 2 nätter i rad nu,alltid runt samma tid. och i natt minns jag inte en vad jag drömde men något jag kommer ihåg var att jag tryckte in massa godis i munnen och drack cola och somnade...
peace.sahra♥

happy up here

Godkväll!
Kom typ nyss hem.Åkte upp till a6 med mamma sen och hon köpte en ipod,så jag kan få tillbaka min som hon beslagtog...Sara ringde även på bussen upp så träffade henne och åkte till hennes jobb.Jag gör inte en jätte insats när jag är där sitter mest och dricker kaffe och sitter i massagestolen som är helt jävla gudomlig!
Åkte sedan och träffade Amanda och satt och tjötade med henne.
Nu väntar maten och oc!

Amanda,Melinda & Jojjo!
peace.sahra♥

lilla london

Hola!
Sitter på kebab-baren med Ellen och Mli!
Drog hem efter skolan och käkade och kollade på oc har ju börjat kolla på det nu istället för gossip girl. Känns väldigt tomt så det fick bli en ny serie.
Sen bar det av till Troy som var sur och alla vet  att vi tre brudar alltid har kul och låter så han blev inte så mycket glader haha.
och nu sitter jag som sagt här. Ska nog köpa en ipod med mamma sen till henne om jag orkar.
peace.sahra♥

sweet dreams

Hola!
Har precis gymmat med skolan, gick typ bara på löpbandet och kollade på film.
Nu sitter jag i salongen och väntar på att vi ska börja, slutar 11.20 idag så jävla gött!
Vet inte vad jag  ska göra idag för jag är sjukt trött. Vaknade nämligen upp mitt i natten av en "mardröm" drömde att jag var gravid med en människa och att jag började bråka med min bästa kompis. AS HEMSKT!

peace.sahra♥

sweetness

GODMORGON!!!
usch,blä och fan vad trött jag är -.-
Ska sätta på mig några kläder och dra mig till gymmet nu. slutar vid ca 11 idag sjukt gött.
hade världens jävligaste dröm men berättar om den sen!
peace.sahra♥

superduperkillen

Godkväll!
Är verkligen tillbaka i bloggen imon! Behövde komma bort från den känner att jag är i tusen delar och att jag måste samla ihop dom igen,hö-hö.
Idag har jag gått i skolan och jag var på världens cphumör satt och sjöng till massa sjuka låtar.
ex:
Kristin sa även att hon inte riktigt visste hur hon skulle klara av att gå i samma klass som mig i 3 år. Men tro mig det är sjukt mycket bättre för alla att jag är cpdryg istället för sur... haha
Efter skolan träffade jag Mli och Troy och vi chillade och kollade på någon sjuk film han och några hade gjort,fedt värd att se.
peace.sahra♥

bum like you

Hola!
Har seriöst inte orkat blogga i helgen för mitt humör har verkligen varit upp och ner.
Men nu är jag tillbaka och jag är trött som fan. Skulle kunna sova i minst 7 timmar till. Men har ju ett liv och sköta... Just nu ligger jag i min säng och ska gå upp snart och fixa mig men jag behöver kaffe och jag vågar seriöst inte gå ut från mitt rum för det är så mörkt. och för jag såg shutter island i helgen...
peace.sahra♥

gömma mig

Godkväll!
Ligger inne i mammas och pappas sovrum med min syster och lyssnar på musik. Ska snart gå och lägga mig tror inte ens jag kommer orka äta något är så jävla trött.
Fikade som sagt på "C.B.G" innan men Sara,Emma och Jojjo fett härligt. Vi satt ut först för det var så jäkla skönt ute idag men sen började det spö regna... Imon ska jag gå på stan med mamma få se om jag hittar något, har sån jävla klädkris :(
Men jag kanske åker till gbg nästa helg och då blire SHOPPING! 
Jag&Emma söta som få!
peace.sahra♥

every you and every me

Hola!
Har precis orkar mg upp ur saras säng. Kollade på "gg" ovanligt eller? Nu ska jag och sara dra oss till "C.B.G" och fika Med Emma och Jojjo tror jag. Försöker få tag i Mli men det är ju hopplöst...höhö
Amanda,Kapten röd och jag!
peace.sahra♥

kom änglar

Hola!
Gissa vem jag är hemma hos.
Kön: Tjej
Hårfärg: Brun
Ögon färg: Grön/blåa
Längd:165cm
Bor: Torpa över ica
Hon har i alla fall precis lagat mat till mig fast hon är sjuk så nu sitter vi och äter,snackar,lyssnar på musik och hon spelar något tråkigt spel...Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men blir la kvar här ett tag.
peace.sahra♥

lax files

Hola!
Sitter i skolan nu. Somnade inne hos mamma och pappa igår när mamma och jag kollade på Salt.så gick in i mitt rum och däckade direkt när jag gick in i mitt rum. Blev inte klar med min läxa men ska göra den idag istället. Nu börjar min svenska lektion så jag skriver mer sen!

peace.sahra♥

follow me

°--Hola--°
Sitter på "C.B.G" med Mli.Håller på med min läxa men det är så jävla mycket att läsa jag som har dyslexi och koncentrations svårigheter.Satt i skolan tills nästan halv sex. Och rekton kom runt fem och sa att larmet snart skulle sättas på, så vi var tvungna att gå.Orkade verkligen inte gå till buss och inte mli heller det var därför vi satt i skolan så länge. Fedt sjuuukt!
Men nu är min paus över!

peace.sahra♥

someday

Hola!
Sitter i skolan med mli och väntar på att vi ska orka ta oss ner till stan.
Idag fick vi jobba med epoker som jag skrev innan. Och sen fick vi göra peeling på varandra. och det sved jätte mycket på mig, så var tvungen att ta bort det typ direkt. Sen sminkade Jossan mig fast ögonen fixade jag själv.
Idag måste jag göra en läxa så ska ta hjälp av mli.
Hörs sen!
peace.sahra♥

dead end

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och lyssnar på musik och ska börja jobba med mitt arbete som vi fick idag som går ut på att vi ska skriva om modet under 20-90-talet sen ska vi styla en så som dom såg ut på ex 40 talet.Efter lunch ska vi göra Ansiksmasker (stavning?) och massera varandra. Sjuk gott!
Idag ska jag faktiskt plugga vet inte om jag ska be mamma om hjälp eller om jag faktiskt ska hänga lite på bibblan och plugga där själv... Aja det får jag ta tag i sen!

Jag och Malin kan vara så söta ibland!

peace.sahra♥

ice ice baby

Godkväll!
Mitt möte gick bra! Jag fick sitta och säga negativa och positiva saker om mig själv, och vilka betyg jag siktade på i alla ämnen. Efter det drog jag och mamma till a6 och jag köpte "massa" godis som jag ska ha i skåpet om jag blir godis sugen. För jag blir en hemsk människa när jag inte får godis...mamma köpte även en foundation och ett puder till mig (se bilden nedan för). Åkte sedan ner till stan och träffade en sjuk Sara,har inte sett henne på en vecka ungefär. Efter det blev det sola och träffa Emelie,Ellen,Jonathan och Troy. Fett najs.
Men nu ska jag kolla på "gg" och käka massa götte!

peace.sahra♥

flyter

Hola!
Slutade nyss min datalektion, Har verkligen världens bästa lärare, han drar så jävla go skämt,haha.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma till skolan så vi kan gå på mitt lilla möte. Så jag underhåller mig själv med go musik och facebook. AWESOME.
Hörs sen!
peace.sahra♥

hung up

Hola!
Sitter i skolan och har matte nu, Är sjukt hungrig men har lunch om någon timme tror jag haha.
Måste fan plugga idag. och sen har jag ett möte i skolan om jag inte minns fel.
Hörs sen pusss!

Kristin med HUVUDET! höhö
peace.sahra♥

vi har fått nog av eran särbehandling

Godkväll!
Tänkte skriva lite om vad jag tycker om förhållande men har ingen ork till det just nu.
Ligger i min säng och kollar på "gg" har inte alls många avsnitt kvar på säsong 3, är det någon som vet hur många säsonger det finns?
Äter även cornflakeskakor med kokos i sjukt gott och det är tur att man har en sån bra granne som pannis annars hade jag inte legat här med mina cornflakeskakor... höhö.
Godnatt

peace.sahra♥

vi var människor från början

HOLA!
Pastakillen kom i tid! Satt i fönster som ett litet barn för att vänta in han och flög upp när jag såg han. hahah.
Vi får mat från Pasabageriet på tisdagar när vi är i salongen nere i stan. Juste nu ska jag våffla mitt hår innan vi börjar igen. Hade två prov innan och det första gick la så där och det andra gick bra. Det var på allt vi hade lärt oss,och på borstar. Här kommer lite bilder på salongen.
Bild på jojjo bland lite av våra produkter!
peace.sahra♥

8&5

Hola!
Sitter i salongen nu och har nyss haft idrott vid rocksjön.Det hade varit mycket roligare om vi hade varit inne, för det är så jäkla kallt ute och små regnar liten,menmen.
Idag tror jag vi ska ha prov på allt vi har lärt oss hit tills och sen kommer vi nog få sminka.
Efter skolan så har jag inte planerat något än, ska i alla fall städa lite mer i rummet och sola!
peace.sahra♥

idioter

Hatar alla idioter som är så jävla respektlösa!
Sitter alltid och tänker på det. Jag är rätt så jävla respektlös själv men försöker självklart ändra på det! Men vissa fattar ju inte att dom är det och sitter och klanka ner på andra!
Blir så jävla trött på detta!
ALLA ÄR FÖR FAN LIKA JÄVLA DUMMA I HUVUDET!
det finns ingen som är bättre en någon annan. Alla sitter i samma jävla båt!
Tänker inte blogga eller prata med någon mer idag.
peace.sahra♥

keep on moving

Hola!
Sitter på McDonalds nu med Emelie och Rasmus. Har precis solat,var väldigt längesedan jag gjorde det så det var gött! Åkte hem efter skolan för att be om pengar till godis. Fick sånt jävla sug efter godis efter lunchen och ballade ur helt och hållet. Började bråka med pappa för att han hade städat lite i mitt rum. *suck* så jävla onödigt utav mig så hade tänkta att be ge mig hemåt snart för att städa.Efter det åkte jag upp till a6 och träffade Emelie och Ellen och gick runt där lite och Emelie köpte lite saker. Träffade även på Ella och Sandra har inte sett dom på sjukt länge.Hann dock inte snacka så mycket med dom. Men nu ska jag vara lite social hörs sen!
peace.sahra♥

tick tick bom

Hola!
Har precis ätit mat och mår sjukt illa nu.Är så jävla trött och vill bara hem och sova..Fast vill hem till ett rent rum. (Ofta det kommer från mig, blir nästan lite förvånad själv.Har nämligen VÄRLDENS stökigaste rum!) Men får la ta och städa det efter skolan och sen träffa mli och sola. Känns fett värt!
På sh lektionen satt vi och diskuterade om valvakan. Jag fattar inte hur folk kan rösta på SD.Och jag tycker hellre miljöpartiet ska gå över till dom blå så sd inte får så mycket att säga till om. och om mp inte gör det vill jag flytta. hahah
Cp bild på mig,Amanda&Melinda.
peace.sahra♥

flyter

Hola!
Sitter i skolan nu och är skit trött. Skulle aldrig varit uppe så sent i går...
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska i alla fall sola för det behövs hörs sen pusssssssss
peace.sahra♥

running up that hill

Godkväll!
Efter jag hade åkt hem från Troy mötte jag upp min syster i trapphuset och hängde med henne hem till Felicia och kollade på valvakan med min syrra,Felicia och Åsa. Fett intressant. Kan verkligen inte förstå hur SD har kommit in i riksdagen. Det lät ju som en ishockey match när dom filmade dom i valvakan,Idioter... känner att skriva ut hur idiotiskt detta känns men väljer att inte göra det.
Ska ta och lägga mig i sängen och försöka sova så jag orkar med min dag i mon.

Peace.sahra♥

hip hop nonstop

Hola!
Sitter fortfarande hemma hos Troy med han och Emelie. Anna,Alicia och Ellen var här med innan men dom stack nydligen. Skulle egentligen gått och solat men orkade inte tar det imon istället. Vi har spelat lite memory och Troy förlorade tycker synd om han. Men jag kan inte hjälpa att jag är king på att vinna. Ska la dra mig hemåt snart börjar bli sjukt trött. Vill egentligen städa mitt rum men det får vi se hur det blir med det he-he

peace.sahra♥

elden

Hola!
Har inte hunnit blogga för jag vaknade ganska sent och åkte direkt upp till max för att käka med familjen!
Just nu sitter jag hemma hos Troy med han och Mli. Sitter och dunkar musik och ska försöka få dom att köra ett spel med mig som jag fick på max. haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag ska hålla er uppdaterade!

peace.sahra♥

1000000 nollor

Hola har precis duschat och nu ligger jag i min säng och käkar och lyssnar på kapten rööööd.
Ska snart fixa i ordning mig så jag kan gå och lägga mig och kolla på "gg".
När jag kom fram till gbg åkte jag hem till Troy och träffade han,Ellen,Emelie och Anna. Det var naaajs han hade en as fin/go lägenhet.
Dagens citat:"Du får inte, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant."
Kapten Röd - ta inga order.
Man ska alltid kämpa för det man vill ha. Endel får allt på ett silverfat serverat vilket är helt fel. Jag är en människa som alltid ska ha min vilja igenom och oftast måste jag kämpa för att få igenom den. Och människor som slutar kämpa för det blir lite jobbigt ska ta ett snacka med någon som kämpar för det man vill!
Peace.sahra♥

hittepo

Hola!
Sitter på bussen på väg hem till jkpg.
Har varit as gött att vara i gbg, hann träffa syrran,gå på stan men hittade inget och hade inga pengar och få se kapten röd. Vaknade upp i morse och glömde bort vart jag var och vad jag hade gjort igår... hahah.
Behövde komma bort från jkpg.. är trött på allt där. Och ja jag vet att vart man än bor är det skit snacka och alla är respektlösa. Men jag känner typ inga i gbg och inga känner mig. Om jag inte hade åkt hade jag flippat ur på allt och alla. Men har lugnat ner mig nu.
Ska kolla på "gg" nu innan vi är framme. hörs sen!
peace.sahra♥

take a minute

Hola!
Nu beger jag mig mot stan med syrran. Ska se om jag hittar något fint! Ser skit äcklig ut nu och känner mig skit äcklig vill bara hem och duscha... haha
Sitter och väntar på att hon ska bli klar så jag underhåller mig själv med att dansa lite till kapten röd, och ta bilder på mig själv...
peace.sahra♥

kallakallacka

Godmorgon!
Vakande för en liten stund sedan. Skulle egentligen hem vid ett och köpa en plattång men kan inte boka biljetter och mamma har migrän så hon spyr så ringde mli och hoppas på att hon orkar och att hon kan åka och köpa den till mig.
Ska försöka få syrran att fixa frukost till mig nu men det är rätt så hopplöst. bloggar mer sen!
peace.sahra♥

KAAAAPTEN RÖÖÖÖÖD!!

Godkväll!
Kom nyss hem har varit och köpte godis med syrran.
Kapten röd var fan bääääääst! Kom typ exakt när det började men stod hyfsat bra hela konserten,fast ensam Amanda och Krisitin och deras vänner stod längst fram men det gjorde inte mig så mycket! blev helt flippad när General Knas kom upp på scenen så jävla söt är han. Var så skönt att vara på konsert igen för det är så jävla härligt. Och alla ni som aldrig har varit på en "riktig" konsert gå på en!!!
Fick även ta en bild och krama Kapten! har lagt upp en skit dålig bild på facebook men det kommer upp en bättre bild senare!
Men nu ska jag kolla på Greys hörs imon!
Peace.sahra♥

29 mars

Hola!
Kom nyss fram till Gbg och sitter hos syrran nu.
Vi ska åka och köpa pizza snart sen så bär det av till liseberg för att se KAPTEN RÖÖÖD! Vet inte hur det blir med uppdateringen är inne på någon annans internet nu nämligen men ha det fiiint annars!
Peace.sahra♥

galenskap

Hade världens goaste Svenska lektion innan. Vi hade "supermario" som lärare,haha.(han kallade sig själv det)
Och nu sitter jag och har rast på min sh lektion slutar om ca en halvtimme och då bär det av till systeryster!
Har gjort en ny kategori som heter "citat". Kommer lägga ut ett citat en gång i veckan eller mer. Där jag kommer skriva varför jag tycker om just det citatet. Och här kommer första.
"jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö"
Det kan vara bland det finaste jag har läst. För det är så sant. Det var dels därför jag valde det som mitt citat på min header.Kan inte riktigt setta fingret på vad det är jag älskar med det. men det är sjukt fint! Låten heter: Mannen i den vita hatten med Kent.
peace.sahra♥

stjärnorna finns här

Hola!
Sitter i skolan nu och väntar på att min lektion ska börja.
Har stressat hela morgonen och har glömt så himla mycket hemma som jag skulle ha med mig men what ever.
Här kommer lite bilder på som senaste inköpen jag har gjort!
En jacka från h&m.
Kate moss parfym "Vintage"

Peace.sahra♥

talkin´2 myself

Godmorgon!
Sitter och lyssnar på musik och ska slänga i lite saker i väskan och dra mig bort till tandläkaren.
Ska bli så härligt att åka till henne behöver verkligen komma bort lite från allt!
bloggar i skolan sen!
peace.sahra♥

viva la vida

Hola!
Har helt slut på alla mina krafter vill bara skriva av mig men har ingen ork.
Spenderar min mesta tid med Gossip Girl nu för det får mig att bara tänka på "deras värld".
Imon ska jag hälsa på min syster, det ska bli sjuk kul. Kommer nog inte uppdatera så mycket. Kanske inte alls mycket under hela helgen behöver en paus. Men vi får se hur det blir med den pausen.
Idag hade vi prov på fiskbentsfläta och in/utbakadfläta. fick g+,g,vg-g. Stod fan och flätade i 3 timmar. SJUKT JOBBIGT!
Sen träffade jag Mli och Palicia men åkte hem tidigt. och nu ska jag ta och gå och lägga mig är sjukt trött och har tandläkartid imon *suck*
Langar upp en bild på mig och Lycky!
Peace.sahra

do it

Hola!
Sitter i skolan nu, har så sjukt ont i min fötter och händer för vi håller på och flätar.
Vi ska ha test på dom fläterna vi har lärt oss snart.
Slutar om 2 timmar och är sjuuuukt trött ska messa sandra nu och se om hon kan ses!
Hörs sen!
peace.sahra♥

ruby

Hola!
Orkade inte blogga igår när jag kom hem var så trött och depp...
Just nu sitter jag i skolan och skriver om huden.
Ska lägga upp bilder på Amandas hund och skriva vad jag gjorde igår senare. Just nu ska jag lyssna på vad min lärare säger hörs sen!
peace.sahra♥

nobodys daughter

Hola!
Sitter hemma hos Amanda nu. Fast hon är inte här haha. Är här med Emelie&Issa och den söta hunden Lucky!
Han är så sjuuuukt söt ska lägga upp en bild på han sen.
Men nu ska jag vara lite social bloggar mer när jag kommer hem. Är på MYCKET bättre humör nu föresten.
peace.sahra♥

bas riff

Hola!
Ligger i min säng och kollar på "gg". Har haft en skit jobbig dag idag,har typ lackat på allt och alla..
Skulle egentligen träffat Sandra i dag men var ju på så dåligt humör så kände inte för att göra det. vi har ju inte träffats på SKIT länge...
Men nu ska jag fortsätta kolla på "gg" och sen kanske jag åker ner till stan och träffa mli eller något.
Hörs sen!

peace.sahra♥

lost!

Hola!
Sitter i skolan nu med Ellen och ska snart dra mig bort till rocksjön för vi har ju som sagt skoljoggen. Ska bara gå runt rocksjön och det tar ju ca 30 min så det är chill. Sen ska jag till stan och träffa mli som fixar sitt hår. Kommer bli så jävla avundsjuk på det menmen.
La finaste kommentaren innan.
Stod och snackade men min mentor och min idrottslärare. Så frågade jag om man fick gå när man hade gått sitt var. Och då sa min idrottslärare att man skulle pricka av sig hos sin mentor först och min mentor skulle också gå runt och då säger min idrottslärare att jag blev hans mentor. Då lägger Sahra Gustafsson denna kommentaren: är du min eller hela klassens? ;)
Årets raggningsreplik.
peace.sahra♥

cosmic love

Hola! sitter utanför mitt klassrum för min lärare har låst dörren för jag kom 5 min sent?! herregud....
Idag har vi skoljoggen, hatar det...
Efter skolan ska jag träffa sandra har la inte träffat den bruden på ca 1 månad eller något...
men nu ska jag gå in i klassrummet.
peace.sahra♥

det går bra nu

Hola!
Ska sätta på ett avsnitt av "GG" nu!
Satte mig och snackade med mamma&pappa när jag kom hem om vem jag har fått vad ifrån i mitt utseende kom fram till att jag har fått pappas ögon,haka och panna. Och näsan var en blandning mellan mamma och pappas. fint! undrar fortfarande varför jag har fått snea lillfingrar&skit små läppar för... hahah
Såg dom här två söta kommentarerna angående "young love"
Tack så jätte mycket! Älskar min klasskompisar dom är så jävla söta och snälla.
Peace.sahra♥

svarta linjer

Hola!
Sitter hemma hos "x" nu, sjukt mysigt!
Vi ska ta och kolla på film, och sen ska jag hänga med till "x" jobb.
Uppdaterar senare!
peace.sahra♥

young love

Hola!
Sitter i salongen nu och på halv dåligt humör idag!
Blev sminkade av Lien innan och är faktiskt nöjd. Men alla säger att det är finare så som det är nu än vad det brukar vara och det svider ju lite.
Men ska städa nu och sen åker jag hem till min date!
Simone&jag, visst är vi söta?
peace.sahra♥

varje gång du möter min blick

Hola!
Sitter i salongen nere på stan nu och ska snart börjar har precis haft idrott *suck*
Vet inte vad vi ska göra här idag eller vad jag ska göra efter skolan. Något jag vet är att det är sjukt kallt ute *sadface*
peace.sahra♥

what if

Godkväll!
Ska ta och kolla på Gossip Girl, dricka upp mitt te och läsa Elsas mode nu. Sjukt mysigt.
Min huvudvärk börjar gå över och jag älskar det.
Syrran har åkt tillbaka till gbg men träffar henne på fredag igen ska nämligen åka dit och se Kapten röd!
När ångesten dyker upp då ingen kan hjälpa dig, vad i helvete gör du då...
Peace.sahra♥

low

Hola!
vaknade typ nyss upp hemma hos sara fett skönt att sova.
Just nu sitter jag i hennes kök och lyssnar på Eminem och kollar på när hon lagar mat till oss.
Ska träffa Emelie senare.
Sara spelade även in när jag låg och sov och hon sa att jag lät som en arg liten blatte när jag sov, så gulligt tänkte jag.
Nu är käket klart hörs sen!
Peace.sahra♥

13

Hola!
Sitter i skolan och har matte nu! sjukt tråkigt eller nej men jag är trött -.-
för en viss person ringde mig mitt inatt!
Sitter och försöker räkna men det går inte så bra för mimmi har fel hela tiden. ehe. hahah
men aja vi hörs sen!
peace.sahra♥

25 to life

Godkväll!
Nu är helgen slut, allt går så fort nuförtiden.
Har träffat massa härliga människor denna helgen,träffade även på en full kompis till min syster som kände igen mig för vi har prata i telefon 2 gånger när han har varit full och för mina ögon. han har då aldrig sett en bild på mig ens tror jag sjukt roligt var det.
Nu ligger jag i min säng och äter chips och godis. Bör ju egentligen ätit kvällsmat men skippade det och kommer få lida imon istället fram tills lunch. Kan nämligen inte äta frukost för det är mindre gott enligt mig.
Ska ta och sätta på ett avsnitt av Gossip Girl och läsa Elsas mode. Hörs imon!
Köpte även detta fodralet till min dator i helgen från onoff!
Peace.sahra♥

ramlar

Jag har sett alla kommentarer angående politik i min blogg!
och ni hade sluppit lägga ner så mycket tid om ni hade läst min blogg. Jag har skrivit att jag ska göra ett helt inlägg om allt detta senare, jag har skrivit att jag precis har blivit insatt och INTE kan mycket. och jag behöver inte försvara mig med något. Detta är inget bråk som jag ska försvar mig i. Jag står för vad jag tycker vilket ni som har kommenterat inte gör i min blogg. Och jag är inte skyldig er läsare någonting detta är min blogg, and my rules eller hur?
Men jag lovar er ett inlägg och svar på det mesta senare när jag hinner och orkar. Måste ju läsa på en hel del och har redan börjat.
Peace.sahra♥

Håkan Hellström

Hola!
Ligger hemma hos Saris nu och lyssnar på Håkans två nya låtar! dom verkar riktigt goa. Dom är ju inte som Håkans gamla goa låter för han har förändrats så mycket men han är fortfarande bäst!
Här kommer dom två nya låtarna och en lite kort inspelning på varför han släppte den ena låten fast han sa att han inte skulle göra det.
Inspelning med Håkan Hellström
Peace.sahra♥

silence

Godmorgon!
Har precis vaknat och ska snart fixa mig och äta lite. Sen ska jag åka ner till bibblan och låna liter böcker för jag måste låna en till skolan men känner även att jag behöver någon go bok som jag kan läsa nu.
Vet inte vad som händer idag ska plugga lite och ska fråga Sara om hon vill ses. Men vi hörs sen!
Peace.sahra♥

by the way

Godkväll!
Skit kass uppdatering idag men har inte hunnit eller orkat.
Va hemma hos Sara och kollade på Gossip Girl sen stack jag hem till Emelie och träffade henne och Palicia, och sen åkte jag upp till max och käkade med syrran. Det var kul fick snacka av mig väldigt mycket men hon tycker det känns som att jag står och trampar på hennes hjärna när jag pratar så mycket. Men tar det som en komplimang ehe. nat. Guuud vad tråkig jag är måste nog ta och få lite sömn. Så vi hörs i mon.
peace.sahra

get by

Hola!
Sitter hemma hos Emelie nu med henne och Palicia.
Ska upp och käka på burge king idag med syrran och mamma! så härligt.
Sen ska jag hem och plugga på lite om politik. Tycker det är så kul att folk ska argumentera så mycket angående mitt val till att tycka om dom rödgröna. Vill faktiskt veta varför folk tycker om moderaterna. Men som sagt vi tar detta i ett helt inlägg senare.
Peace.sahra♥

hustler

Hola :*
Har inte hunnit blogga så mycket för jag och Sara kollar på gossipgirl. Hon mår rätt dåligt så vi ska nog fortsätta kolla och bara ta de lugnt. Hann inte blogga tidigare idag för jag stressade iväg till Sara som tjatade på att jag skulle komma till henne ta hand om henne och kolla på gossipgirl med henne. Jobbig brud, right? Haha nej, hon är söt är hon. Helt ärligt så är nog Sara den enda personen i världen som är såå otroligt cool som hon är. Helt otroligt, jag menar.. Hon är riktigt nice! Här är en länk till denna tuffa människa ---> ♥♥♥


Ska fortsätta glo på gossipgirl nu, vi hörs senare. Posss!

pipedown

Godkväll!
Är verkligen cpig trött så måste sova. Så ni får hör min roliga resa hem imon när jag har vaknat.
Har suttit och prata med mamma,pappa och camilla om nästa fredag sen jag kom hem. Så nattinatti!
Peace.sahra♥

rehab

Hola!
Sitter och hänger i idas park med Robin,Mattias och Kimo hahah sjukt kul. Nu sitter dom och tjafsar om att dom skrev ett annat namn och jag frågade om Kimo verkligen hette det och då sa han nej. Gulligt he-he.
Ska snart ta bussen hem. Måste skriva klart en Novellanalys i helgen.
Var och köpte ett dataskydd innan för 500 kr. Mamma tvingade mig är nöjd men vill hellre ha ett par skor.
Ni får se det sen. Men nu ska jag vara lite social POSS
peace.sahra♥

8 dead boys

Hola!
Har precis kommit hem från skolan. Blev en liten diskussion om varför jag hatar moderaterna. Och nej jag har inte så många argument har inte hunnit komma in i politik världen så snabbt,men är på g. Och jag har sett att det några som har kommenterat angående att jag inte tycker om moderater och varför jag tycker man ska vara rödgrön. Ska göra ett inlägg om det i helgen för jag har lite läxor som måste bli gjorda.Tycker även det är lite sorligt att ni som har kommenterar inte skriver ert namn. Men nu ska jag kolla på Gossip Girl hade bara halva säsong ett men fick andra halvan av Lien idag TACK!
hörs sen!
Peace.sahra♥

no love

Godmorgon!
Sitter och kollar på Gossip Girl och ska snart gå till skolan har en lunch date vid 11.00.
Idag efter skolan ska jag träffa Mli och Palicia vet inte riktigt vad vi ska göra menmen.
Hörs sen!
Peace.sahra♥

x&y

Kan inte släppa politiksnacket vem jag än pratar med drar jag upp det. Måste lägga ner att prata så mycket om det. Men jag förstår verkligen inte hur man kan rösta på dom blå. Jag fattar inte hur ni tänker, någon som vill förklara varför dom är bättre en dom rödgröna?
Träffade Lychou,Mli, & Palica som för övrigt fyller år idag GRATTIS! innan jag åkte hem mycket trevligt.
Ska i alla fall kolla på Gossip girl och sova. Börjar 11.40 i mon men ska upp till skolan tidigare för att käka får även sällskap av syrran till skolan!
Peace.sahra♥

beggin

Hola!
Sitter hemma hos Sara nu och kollar på Gossip Girl och har ett litet samtal om politik.
Jag tycker Moderaterna suger... jag har alltid hatat allt om politik fram tills nu, jag tycker det är riktigt roligt och intressant och bra för mig för jag har ju alltid åsikter om allt, och klagar på allt. Jag kan ju inte klaga på hur Sverige är nu om jag inte vet hur man kan förbättra det. Tycker Rödgröna ska styra svergie, med andra ord Mona Sahlin!
Önskar jag kunde rösta detta året men är ju inte 18 år.

Peace.sahra♥

det var jag

Hola!
Sitter i skolan och har stylistlektion, vi ska gör fiskbentsfläta och in och ut i 3 timmar hahah.
Inte så roligt menmen. Sitter och kollar på Gossip Girl. Har ju blivit "beroende" av det nu.
Efter skolan ska jag träffa Sara och Sandra tror jag och hoppas. Men ska kolla klart nu innan lektionen börjar haha.
Jag och Lien! haha
Peace.sahra♥

no love

Hola!
Sitter i skolan nu, och vi har estetisk verksamhet. Och vi ska gör ett grupp arbete, och vi ska göra ett bröllop och det är två små barn som ska gifta sig. Och Pannis ska fota. Så himla gulligt och roligt. Och om det är någon som har en lillebror mellan 3-6 år så hör av dig!Men nu måste jag fortsätta planera.

Peace.sahra♥

live your life

Hallå!
Ligger i min säng och kollar på Gossip Girl.
Gjorde klart det plugget jag skule göra idag.
Ville bara skriva att jag saknar dig, tänker inte avslöja vem det är för någon. Minns allt. Kom och tänka på det när jag åkte hem. Vill säga så mycket till dig men orkar ändå inte...Sakna även mitt gamla liv, speciellt peset... minns när det var vinter och det var mörkt ute och man satt inne i skolan och pratade med massa. Gud vad härligt det var. Börjar flippar ur nu. Börjar bli mitt gamla jag, vilket jag inte vill. Men nu måste det fan hända något!
Peace.sahra♥

champion sound

Hola!
Sitter hemma hos Sara nu hon ska hjälpa mig med en läxa. Skulle egentligen träffa Sandra idag men har läxor att göra, och måste prioritera skolan före vänner nu. Men ska nog träffa henne imon saknar henne väldigt mycket!
Skolan var chill idag hade bara 3 lektioner. Men nu ska jag börjar plugga för sen måste jag hem och plugga ännu mer :(
Peace.sahra♥

åt helvete med himlen

Hola!
Hann inte blogga innan jag skulle till skolan.
Nu sitter jag och har matte, helt okej faktiskt.
Idag ska jag träffa Sandra och Sara vet inte vad vi sak hitta på men jag måste i alla fall plugga senare :(
Gick nyss ut i korridoren och hörde Emelie och Ellen sjunga dom satt i ett klassrum och lyssnade/sjöng på "gamla" låtar.
Men nu ska jag fortsätta räkna hörs sen!
Peace.sahra

pass out

Godkväll!
Har precis duschat, och nu ska jag lägga mig i sängen och äta och kolla på en film.
Idag efter skolan åkte jag ner till stan och träffade Emelie och Ellen, ibland när jag är med dom två tror jag det är som gamla go tider, det gör faktiskt jävligt ont. Glömmer aldrig när det var "vi" så jävla fint var det!
Sen träffade jag Sara och Emma men C.B.G internet funkade inte så jag och Sara drog hem till henne och pluggade och kollade på Gossip girl.
Imon ska jag träffa Sandra har inte träffat henne på sjukt länge!

Nattinatti
Peace.sahra♥

Halo

Hola!
Kom nyss hem och sitter och käkar nu och väntar på att Emelie ska ringa. Kan ju inte direkt ringa henne.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag..
Skolan var awesome. Jag var faktiskt med på idrotten ändå, och sen var vi i salongen hela dagen ju. Och vi fick sminka varandra (inte ögonen) och jag och jojjo sminkade varandra. Det tar faktiskt rätt så lång tid när man ska vara så nog med allt.
Peace.sahra♥

the funeral

Hola!
Gud vilken ovanlig morgon, sitter och dricker te och ska snart gå till skolan. Orkar inte med mitt liv längre börjar flippa ur nu. Vill skälla ut någon, vill bråka med någon, vill göra något dramatiskt. Jag vet att jag egentligen inte ska göra något sånt menmen.
Ska be ge mig till skolan har idrott nu men ska inte vara med på den... Vet inte om dom har internet i salongen annars så får se när jag bloggar igen.
Peace.sahra♥

vals för satan

Godkveeeeäll!
Ligger i min säng och försöker ät,kolla facebook och skriva ett blogg inlägg. Och jag ska berätta för er att det fan inte är lätt, men sånt är livet. hahah.
I dag har jag gått i skolan som vanligt, hände inte något speciellt förutom att jag fick reda på att Melinda får ryck om man petar på hennes öra haha.
Efter skolan drog jag ner till stan skulle träffa Emelie och Alicia och Emelies mobil hade blivit stulen inte så kuuul. Efter det drog jag hem till Sara och hon hjälpte mig med min insändare till eng och Anna var även där.
Nu ska jag göra klart det jag ska på datorn och sen ska jag kolla på film börjar ju 08.15 imon men ska vara i salongen på stan hela dagen!
Peace.sahra♥

ta det lungt

Ska åka ner till stan och träffa Emelie nu, sen ska jag hem till Sara. Men har väldrig brottom nu så hinner inte blogga hörs sen :*
Peace.sahra♥

ewan

Hola!
Sitter i skolan och väntar på att klassrådet ska börja. Jojjo och Issa har börjar i vår klass med, gött!
Vet inte vad som händer idag,Emelie svara ju inte någonstans *suck*
Känner mig så sjukt mycket bättre. Men är fortfarande sjuk *sadface*
Slutar halv fyra idag...
Men börjar min lektion nu hörs sen!
Peace.sahra♥

brianstorm

Godmorgon!
Är fortfarande sjuk men har blivit lite bättre så ska till skolan i dag i alla fall. Får se om jag pallar hela dagen. Just nu sitter jag och dricker upp mitt te, sen ska jag sätta på mig en varm jacka och halsduk och gå till skolan. Coldplay gör mitt liv bra just nu. Så härligt att lyssna på dom när det är sådär halv kallt ute så mysigt, hihi.
Men aja vi hörs i skolan!
Peace.sahra♥

the comeback

Godkväll!
Ligger i min säng och dricker fanta,äter dounats och kollar på Entourage.
Fick min efter längtade cesarsallad (Stavning?) när jag kom hem, har dock inte ätit upp den blev så sugen på dountas.
Vill bråka med någon. Eller nej det vill jag inte men är på mitt dryga humör just nu.
Vet inte om jag ska till skolan i mon får se hur jag mår.
Men ska kolla klart och sova nu!
Peace.sahra♥

oh sweetheart

Hola!
Sitter hemma hos Saris och kollar på Gossip girl åh jag lovar det är najs!
Jag och Sara är sjukt osociala mot varandra hon ligger i sängen med sin dator och jag sitter och kollar på Gossip girl och berättar vad som händer till henne och bloggar,haha.
Nu vill sara dans dansmatta *suck* det kan hon glömma att jag ställer upp på hihih.
Men ska kolla klart på Gossip girl nu sen ska jag åka hem är ju trotsallt sjuk fortfarande.
Peace.sahra♥

Falling slowly

Hola!
Sitter och rensar min ipod, har velat göra det för länge nu asså. Men det är så jobbigt men nu har jag äntligen tagit tag i det. Är sjukt hungrig så måste göra någon mat snart. Mår mycket bättre idag men direkt när jag går "för mycket" får jag sån jävla huvudvärk så det känns som jag ska spy *sadface*
Ska även åka hem till Saris om en stund ska hämta lite avsnitt av en serie vi älskar.
Bloggar mer sen!
Peace.sahra♥

a message

Förklaringar:
Mina rubriker är oftast låt titlar eller en bit från en text från någons låt.
För jag tycker att det är så tråkigt att skriva datumet varje dag eller skriva typ "ehh min dag" 4 gånger om dagen liksom.
Tänkte berätta lite om mig själv även i detta inlägget!
Jag heter Sahra Gustafsson för er som inte vet! Jag älskar Pete Doherty, världens skönaste människa.
Jag har dom bästa kompisarna man kan ha, fast alla kan vara lite små fittiga men det får man ta, eller så göra hämnas man vilket jag har lagt av med. Ville alltid hämnas på alla innan. Men det är så onödigt, är så glad att jag har växt i från det. Jag är en väldigt aggressiv människa, vill inte vara det så håller på att ändra på det nu, men det är svårt och jobbigt har ju levt så hela livet inget man kan ta bort direkt fast man vill. Jag är väldigt snäll, eller försöker vara (dock inte mot idioter) jag står även för vad jag tycker och tänker. Orkar inte sitta och skriva vad jag inte tycker om hos människor för alla har negativa saker och positiva. Något jag har lärt mig nu som man borde ha lärt sig för längesen är: Man vinner INGET på att vara elak eller hämnas m.m!
Pete doherty!

Peace.sahra♥

clocks

Hola!
vaknade runt åtta för emelie ringde och bad mig komma ut gjorde självklart det!
Härligt att träffa henne hihi.
Mår mycket bättre idag men ska absolut ta det lungt!!
Just nu ligger jag i min säng och dricker te och kolla på Gilmore girls, sjukt mysigt.
Lyckades även att somna igår. Kollade på Djävulen bär prada och däckade direkt efter den slutade,bra film och kolla på om man ska sova eller är sjuk hihi.
Hörs sen.

Fattar inte att man kan vara så söt ibland.

Peace.sahra♥

hateful

Godkväll!
Har knappt orkat sitta vid datorn idag.
Men somnade innan sjukt skönt men när jag vaknade upp så kom det dära slaget i huvudet. Fan vad jag hatar att vara sjuk och mamma var ej hemma och ingen mobil hade hon på sig men hon kom strax efter jag hade varit irriterad. Fick godis,chips,tuggummin, & dounts av mamma idag. jag har knappt ätit något utav det...mår så sjukt dåligt. Fick mat från max med för en stund sedan efter mycket bråk. sjukt gott! Men nu orkar jag inte skriva mer för det känns som jag ska dö vilken sekund som helst.
Peace.sahra♥

awful

Vaknade nyss! fy fan vad jag mår skit. Känns som jag ska dö om 5 min.
Orkarde mig upp ur sängen också för jag är så himla hungrig och självklart är inte mamma hemma så ligger här och väntar på henne nu för hon har glömt telefonen hemma :(
My sister keeper var SJUKT bra, gräta jätte mycket till den.
Men orkar inte blogga mer nu, ska ta och försöka sova igen.
peace.sahra♥

dying

Hola!
Är så jävla sjuk... hatar mitt liv :(
Nej det gör jag inte men jag hatar att vara sjuk. Åkte ner till torget innan och köpte donuts och umgicks lite med mamma och Camilla. Och nu ligger jag i min säng och kollar på My sister keeper. Den verkar sjukt bra, när jag såg trailen till den fick jag tårar i ögonen. Men orkar inte blogga mer.
Söt bild hihi.
Peace.sahra♥

homecoming

Godkväll!
Är sjukt trött och kan knappt andas för jag är sjuk -.-
Var på peset idag och hälsade på några i klassen,gud vad underbart det var! Saknar verkligen peset...
Firade ju även Emelie idag, Hon fick en grå stickad tröja,armband, och toffsar! Vi åt tacos och chillade orkade inte vara med hela kvällen är ju som sagt sjuk och min syster kom ju hem idag och hon åker imon så ville umgås lite med henne också. Men nu ska jag dricka upp mitt te och sova.
Shoppade lite idag också (skit dåliga bilder menmen):
Ett blått linne,En ljusrosa tröja & en ring. Allt köpte jag på h&m.
Peace.sahra♥

verkligen

Hola!
Sitter hemma hos Anna nu och har precis lagat klart maten, och nu sitter vi och väntar på att Emelie ska komma hit så vi kan käka.
Vi har köpte en jätte go present till henne som ni får se senare när hon har fått den.
Hann knappt gå in genom min dörr innan Sara ringde och sa att vi skulle åka och köpa mat. Men hann träffa syrran lite som precis hade kommit hem från gbg, hon åker redan tillbaka dit i mon. Kommer aldrig ha tid att träffa henne *sadface*.
Nu sitter vi och lyssnar på Kent och alla sitter och små äter.
Här kommer en bild från när vi var på br idag.
Jag, Sara,Anna & Alicia.
Alicia & Jag

Peace.sahra♥

fix you

Hola!
Har spurngit runt på a6 med Anna,Sara och Alicia.
Nu ska jag över till Anna för att fira Emelie hinner inte blogga mer bloggar när jag kommer hem!
Så här ser jag ut ikväll:
Peace.sahra♥

jerk it out

Godmorgon!
Ska ner till peset nu och hälsa på, Anna håller på och tjatar så ska dra mig neråt nu. Har dessutom blivit sjuk. Fett surt ska ju fira Emelie idag.
Kommer nog inte kunna blogga förens vi tre tiden för jag ska till bibblan runt halv tolv med skolan och sen slutar jag runt tre men aja vi hörs!
Dagens outfit:
Peace.sahra♥

mardy bum

Hola!
Vad tror ni jag gör?kollar självklart på film med mamma, och idag kollar vi på Supersugen som halv jkpg kollar på antar jag,haha. Den går nämligen på tv,fast den är nog snart slut.
Idag i skolan fick vi lära oss hur man gör,inbakad,utbakad & fiskbensfläta. In och ut bakadfläta var svår att få rak och "fast" men fiskbensfläta var sjukt lätt. Blev as flummig på sista stylist lektionen, blev lite jobbig också för att jag var så trött och glad,menmen...
Åkte sedan hem till Sara och lagade snickerskaka till Emelie, som sedan kom dit med Ellen så vi satt och fikade lite och hade sjukt kul.
Men nu ska jag kolla klart på film och sova, ska nämligen hänga på peset innan jag börjar imon!
Peace.sahra♥

if you could see it then you'd understand.

Barn
Jag har alltid sagt att jag hatar barn. Dom är så sjukt tröga och nu menar jag små barn. Fast nästan alla barn mellan 0-18 år är också så himla tröga. Blir så sjukt trött på det, det är därför jag har börjat bli smart. Men tillbaka till att jag alltid har sagt att jag hatar små barn, i kväll när jag åkte buss hem kom det på massa små barn och tre vuxna, Och min första tanke var "fan inte massa barn runt mig" (för dom satte sig bredvid och runt om mig) Vill oftast bara lyssna på min musik i lugn och ro och tänka när jag åker buss. Men så satt jag där och lyssnade på Coldplay och hörde barnen igenom musiken och såg dom satt och skrattade och dom var så himla glad. Så fick jag tanken på att dom är lika dana som mig. Och det finns inget "det var så lätt när man var liten" för det är lika lätt nu om man väljer den vägen. Du kan underhålla dig nästan lika lätt som du gjorde när du var liten. Så jag har kommit fram till att om barn kan få mig att le och tänka så här kanske dom inte är så farlig.
Peace.sahra♥

dark star

Hola!
Sitter hemma hos Sara nu. Hann inte blogga innan jag åkte. Vi sitter och kollar runt lite på h&m´s sida på kläder.
Vet inte riktigt vad vi sak göra men ska träffa Emelie lite senare för hon fyller ju år idag! Fast vi sak dock firar henne imon hos Anna tror jag!
Lärde mig göra en "rosett" i håret idag av Felicia i min klass!
Peace.sahra♥

Shoreline

Hola!
Sitter i skolan nu med Kajsa, vi har precis ätit. Älskar skolans mat, vi äter ju på Dragon!
Den första stylist lektionen idag gick vi igenom stilanalyser helt okej kul, och snart börjar vår andra stylist lektion och då ska vi lära oss hur man flätar massa olika flätor. Emelie gjorde det igår och sa att hon fick jätte ont i sina händer, och det vore ju verligen pricket över i:et idag för jag kan knappt gå har så himla ont i mina fötter vet inte varför och så har jag klackskor på mig också *sadface*
Men nu ska jag kolla runt på massa andra bloggar och lyssna på Broder Daniel hörs sen!
Peace.sahra♥

Lala

Godmorgon!
Hade jätte ont i halsen när jag vaknade så nu sitter jag och dricker världens godaste te som heter "magiskt karamell te".
Måste gå till skolan nu. Är sjukt seg så ser ut som fan idag.
Dessutom fyller Emelie 16 idag, GRATTIS! :*
Peace.sahra♥

when the sun goes down

Movietime!
Ligger och kollar på film med mamma, kan tyvärr inte stava till filmen men go är den.
Fick tacos när jag kom hem sjukt najs.
Börjar 08.15 imon och har stylist hela dagen fett gott. Men ska ta och kolla klart på filmen nu så jag kan gå och lägga mig.
Film+vindruvor+jag+mamma=sjukt najzzz
Peace.sahra♥

jag vet

Hola!
Ja,jag älskar att skriva/säga "hola" tycker hej är lite tråkigt och speciellt när man skriver i bloggen.
Just nu sitter jag på Coffehous by george med Mli. Dom har ju fritt internet här, fett awesome enligt mig. Gillar ju att flasha med min nya fina macbook. Ehe...
Vi gick lite på stan innan och Emelie handlade en jätte fin höstjacka.
Ska snart hem och umgås lite med mamma fundera på att laga tacos blev sjukt sugen på det sen blire film med mamma!
Men nu ska jag vara lite social med Emelie och Nicolina hörs sen!
Jonathan&jag

Peace.sahra♥

jonathan gästbloggar

Hejsan bloggen :) det är jonathan som bloggar idag.. hihihihihihihi fnizz. Jag gillar att leka med mitt lego och åka sparkcykel. Igår var jag med Alfred. Han är snäll . Har har bilddagboken och heter - fnizzigkille_13 kolla gärna:)
hejdå bloggen

xxxo

Hola!
Jag kan få riktigt sjuka tankar ibland.
Ex: När jag kom på att det hade varit skit coolt om det sprang runt massa som hästar på ca 20 cm så som harar springer runt helt fritt i naturen.
Men nu måste jag springa ska nämligen ner till en sur mli hihi
Peace.sahra♥

Rock n roll

Hola!
Sitter och väntar på att min lektion ska börjar.
Idag efter skolan ska jag träffa mli vet inte riktigt vad vi ska göra, börjar nämligen bli sjuk... vill verkligen inte bli det kommer missa massa i skolan då *sadface*
Men nu börjar min lektion hörs sen!
Love sahra♥

sjukhus

Hola! sitter i skolan nu, hann inte blogga imorse.Så fick låna mlis dator lite snabbt för att blogga! har typ samma kläder på mig som igår så orkar inte med någon "dagen outfit bild". Måst sluta skriva nu hörs sen!

Love sahra♥
RSS 2.0